Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Legyél te is Törzsvásárló

Legyél te is Törzsvásárló
Legyél te is törzsvásárlónk és élvezd a kivételes előnyöket, amiket kínálunk! Csak regisztrálj hozzánk és szerezd meg a kedvezményeket      továbbá a korai hozzáférést a legújabb kollekcióinkhoz. Legyen szó exkluzív kedvezményekről, különleges ajánlatokról vagy limitált kiadású termékekről, törzsvásárlóink mindig az elsők között értesülnek ezekről és részesülnek belőlük. Várunk szeretettel, hogy csatlakozz hozzánk és élvezd a privilégiumokat, amiket a törzsvásárlói státusz nyújt!

Legyél te is törzsvásárlónk és élvezd a kivételes előnyöket, amiket kínálunk! Csak regisztrálj hozzánk gyűjtsd a pontokat majd szerezd meg  a kedvezményeket és a korai hozzáférést a legújabb kollekcióinkhoz.

Ahhoz, hogy részt vegyél a programban, nincs más dolgod mint regisztrálni és egyszerűen csak gyűjts pontokat minden vásárlásodkor. Törzsvásárlóként fix kedvezményeket kapsz minden termékre, így mindig különleges áron juthatsz hozzá kedvenc lábbelijeidhez.

A törzsvásárlóinkat mindig elsőként értesítjük az új kollekcióinkról és limitált kiadású termékeinkről. Nekik biztosítjuk a korai hozzáférést, hogy ne maradjanak le a legfrissebb divattrendekről és legújabb stílusújdonságokról. Ez lehetőséget ad számodra, hogy időben megszerezhesd a legvágyottabb lábbeliket, mielőtt mások még rájuk bukkannának.

 

Csatlakozz hozzánk és élvezd a pontgyűjtés és a fix kedvezmények által nyújtott előnyöket, hogy mindig stílusosan és megfizethető áron léphess előre a divat világában. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy részese lehess a juhászcipő törzsvásárlói közösségnek, és kiemelkedő stílusú lábbeliket vásárolhass!

Az oldal tetejére